Mąka pszenna tortowa typ 450 jest to mąka wysokogatunkowa, o niskiej popiołowości, bardzo jasna, znana i ceniona przez wszystkie gospodynie domowe za lekkość, miałkość i niezawodność przy wypieku tortów i biszkoptów.
Mąka pszenna poznańska typ 500 są to mąki jasne, kleiste. Doskonałe do różnego rodzaju ciast wymagających kleistości np.: rogaliki, krokiety, wyrób klusek, pierogów i wypieków ciast drożdżowych.
Mąka pszenna tortowa typ 450 jest to mąka wysokogatunkowa, o niskiej popiołowości, bardzo jasna, znana i ceniona przez wszystkie gospodynie domowe za lekkość, miałkość i niezawodność przy wypieku tortów i biszkoptów.
idealna mąka do domowego wypieku włoskiej pizzy na cienkim cieście z ulubionymi dodatkami.
Mąka pszenna poznańska typ 500 są to mąki jasne, kleiste. Doskonałe do różnego rodzaju ciast wymagających kleistości np.: rogaliki, krokiety, wyrób klusek, pierogów i wypieków ciast drożdżowych.