Akcjonariusze

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Mąki cukiernicze

Mąki cukiernicze dostępne w opakowaniach 1  kg i 2 kg.

Mąka pszenna poznańska typ 500

Mąka pszenna poznańska typ 500 są to mąki jasne, kleiste. Doskonałe do różnego rodzaju ciast wymagających kleistości np.: rogaliki, krokiety, wyrób klusek, pierogów i wypieków ciast drożdżowych.

Mąka pszenna luksusowa typ 550

Mąka luksusowa typ 550 jest to mąka ciemna wykorzystywana głównie do ciast drożdżowych, pączków, faworków, placków smażonych w głębokim tłuszczu. Doskonały składnik do ciasta naleśnikowego, makaronowego, pierogowego. Przez niektóre gospodynie   wykorzystywana jest do zagęszczania zup, sosów i budyniów.

Mąka pszenna wrocławska typ 500

Mąka pszenna wrocławska typ 500 są to mąki jasne, kleiste. Doskonałe do różnego rodzaju ciast wymagających kleistości np.: rogaliki, krokiety, wyrób klusek, pierogów i wypieków ciast drożdżowych.