Akcjonariusze

Rejestracja użytkownika

*
*
*
*
*
*

* Pola wymagane.

Mąka pszenna typ 450 na pizzę amerykańską

mąka pszenna na pizze amerykańska

to idealna mąka do domowego wypieku amerykańskiej pizzy na grubym
cieście z ulubionymi dodatkami

Mąka pszenna typ 00 na pizzę włoską

mąka pszenna na pizze włoską to idealna mąka do domowego wypieku włoskiej pizzy na cienkim cieście z ulubionymi dodatkami.

Mąka żytnia typ 2000 RAZOWA

Mąka żytnia typ 2000 RAZOWA bardzo ciemna gruba uzyskiwana z pełnego przemiału żyta.

Mąka żytnia typ 720

Mąka żytnia typ 720 jest to mąka średniociemna drobna, znakomicie nadaje się do przygotowania zakwasu, żuru, wypieku pierników i domowego żytniego chleba.

Mąka pszenna typ 1850 GRAHAM

maka grahamMąka pszenna typ 1850 GRAHAM jest to mąka bardzo ciemna i bardzo gruba. Wspaniały składnik domowego chleba jak i białego barszczu.